www.svmontalt.cat
Cartell Parla catalàL'Ajuntament de Sant Vicenç ha signat un conveni amb el Consorci per a la Normalització Lingüística per a l'organització de cursos de català per a adults. Aquest conveni referma la voluntat de l'Ajuntament de promoure l'ús social del català com a llengua pròpia i oficial de Catalunya mitjançant la realització de cursos de català, l'objectiu dels qual es garantir la comunicació oral i escrita dels ciutadans i afavorir el desenvolupament de les capacitats d'entendre, parlar i escriure el català en qualsevol situació.

Amb la signatura del conveni, el Consorci per a la Normalització Lingüística es compromet a organitzar els cursos, a contractar el personal tècnic i a marcar les directrius tècniques i assesorar pedagògicament el personal que imparteixi els cursos; i l'Ajuntament de Sant Vicenç facilitarà l'aula del Centre Cívic a on s'impartiran els cursos i assumirà el cost de les despesses generades per l'organització.


Per aquest curs 2005-2006 ja s'ha programat un primer curs de 45 hores de durada, que es va iniciar a començaments d'octubre i finalitzarà el gener de 2006, en el qual s'han inscrit 11 alumnes.

Publicat el 17.10.2005