X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç celebra la Diada Nacional de Catalunya

Diana Nacional de CatalunyaEl proper 11 de setembre, Sant Vicenç de Montalt celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb dos actes, un, oficial al matí, i un l´altre, lúdico-cultural a la nit. Seguint la tradició, a les 12 del migdia la comitiva formada per la Colla de Geganters, els gegants i tothom que es vulgui sumar a la concentració, farà la seva entrada a l´avinguda Onze de Setembre, on es realitzarà l´acte central de la Diada, la lectura del Manifest, per part de l´alcalde, i l´ofrena floral, amb la presència de les autoritats, i tot aquell que vulgui ser-hi present.


Els primers en fer l´ofrena floral seran els representants de les diverses entitats i associacions del municipi. Posteriorment, ho farà cada grup polític i, per acabar, es realitzarà l´ofrena de l´Ajuntament a mans de l´alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i el regidor de Cultura, Amadeu Clofent. Tot seguit, els presents entonaran ‘´Els Segadors´´, l´Himne Nacional de Catalunya, amb l´acompanyament de l´Orfeó Parroquial El Delme. Clourà l´acte matinal de celebració un vermut popular i una audició de sardanes.

Ja a la nit, Toni Albà es convertirà en rei ocasional de l´escenari del Cívic per fer-nos passar una bona estona amb “Audiència i-Real´´, un espectacle que ens permetrà participar com a públic-premsa en una insòlita roda de premsa en la qual podrem preguntar al monarca el què volem saber...  En aquest cas, la cita és a les 10 de la nit. Les entrades es posaran a la venda, al preu de 15 euros, del 6 al 10 de setembre, de 9 a 13h a l´Ajuntament.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.09.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^