www.svmontalt.cat

Diana Nacional de CatalunyaEl proper 11 de setembre, Sant Vicenç de Montalt celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb dos actes, un, oficial al matí, i un l´altre, lúdico-cultural a la nit. Seguint la tradició, a les 12 del migdia la comitiva formada per la Colla de Geganters, els gegants i tothom que es vulgui sumar a la concentració, farà la seva entrada a l´avinguda Onze de Setembre, on es realitzarà l´acte central de la Diada, la lectura del Manifest, per part de l´alcalde, i l´ofrena floral, amb la presència de les autoritats, i tot aquell que vulgui ser-hi present.


Els primers en fer l´ofrena floral seran els representants de les diverses entitats i associacions del municipi. Posteriorment, ho farà cada grup polític i, per acabar, es realitzarà l´ofrena de l´Ajuntament a mans de l´alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i el regidor de Cultura, Amadeu Clofent. Tot seguit, els presents entonaran ‘´Els Segadors´´, l´Himne Nacional de Catalunya, amb l´acompanyament de l´Orfeó Parroquial El Delme. Clourà l´acte matinal de celebració un vermut popular i una audició de sardanes.

Ja a la nit, Toni Albà es convertirà en rei ocasional de l´escenari del Cívic per fer-nos passar una bona estona amb “Audiència i-Real´´, un espectacle que ens permetrà participar com a públic-premsa en una insòlita roda de premsa en la qual podrem preguntar al monarca el què volem saber...  En aquest cas, la cita és a les 10 de la nit. Les entrades es posaran a la venda, al preu de 15 euros, del 6 al 10 de setembre, de 9 a 13h a l´Ajuntament.

Publicat el 09.09.2010