X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´alcalde visita els alumnes de l´institut de Sant Vicenç

IES Sant VicençPer tancar la ronda de visites que, coincidint amb l´inici de curs, efectua l´alcalde als centres educatius de la vila per donar la benvinguda als alumnes, els equips docents i el personal administratiu, Miquel Àngel Martínez i Camarasa es va acostar dilluns 20 de setembre al migdia a l´IES de Sant Vicenç.

Durant la seva visita, a més de fer una ronda per les tres aules de 1r d´ESO i compartir una estona amb els alumnes que enguany s´han incorporat a l´institut, provinents principalment de Sant Vicenç i Caldes però també d´altres poblacions veïnes, com Arenys o Mataró, va recórrer les diferents instal·lacions de l´equipament, acompanyat del director, Enric Torras.

IES Sant VicençAl llarg de la trobada dels alumnes amb l´alcalde, aquests li van fer arribar diverses peticions, com la instal·lació d´aparcabicis –actuació ja contemplada per l´Ajuntament i que es portarà terme en breus dies-, o l´adequació d´una pista d´skate. Però, “quan tindrem el nou institut?” va estar la pregunta més repetida al llarg de la visita. En aquest sentit, l´alcalde va informar-los que l´Ajuntament ja havia fet els deures pel que fa a la cessió dels terrenys al Departament d´Educació i a les obres d´nfraestructura dels serveis bàsic –aigua, llum, clavegueram, telèfon...- . I ara, només s´està a l´espera que la Generalitat hi destini una partida pressupostària. Miquel Àngel Martínez també els hi va avançar que confiava que els alumnes que van estrenar l´institut, que actualment cursen 3r d´ESO, poguessin començar el Batxillerat al nou edifici.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.09.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^