X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nous cursos d'informàtica gratuïts

OrdinadorsLa Regidoria de Noves Tecnologies engega aquest curs 2010-2011 amb una nova proposta de cursos d'informàtica per a tothom, amb dos nivells d'ensenyament: inicial i avançat. Aquests cursos estan inclosos en el projecte Apunta´t a les Noves Tecnologies, engegat per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb el suport de la Diputació de Barcelona, són gratuïts i els impartirà l´empresa Zen Programari Lliure al Telecentre. Pròximament també es faran dos monogràfics en aquest sentit, en concret dedicats a la facturació electrònica, la signatura digital i la seguretat a Internet.

Nivell Inicial
Dimarts i dijous de 10h a 12h. Inici: 19 d´octubre.

Nivell Inicial
Dimarts i dijous de 18.30 a 20.30h. Inici: 19 d´octubre.

Nivell Avançat
Dilluns i dimecres de 18.30 a 20.30h. Inici: 18 d´octubre.

Seminari sobre facturació electrònica i signatura digital
Divendres 22 d´octubre, de 18 a 22h

Amb una signatura digital podem efectuar de forma telemàtica moltes gestions amb diferents ens públics (ajuntaments, administració de la seguretat social, agència tributaria, etc.), agilitzant els tràmits i estalviant-nos cues innecessàries.

Una de les utilitats de la signatura digital és poder emetre factures electròniques de forma legal, amb l'estalvi en paper i l'agilitat de gestió que aquesta pràctica cada com més estesa ens ofereix.

En aquest seminari us explicarem què és i per que serveix la signatura digital, i com podem fer-la servir per efectuar tràmits i emetre i rebre factures en format electrònic.

Seminari sobre seguretat a Internet i en operacions telemàtiques
Divendres 19 de novembre, de 18 a 22h

Transaccions en línia, e-banca, identitat digital, ... la gran xarxa d'informació i comunicació cada cop és més present en el nostre dia a dia.

Donada la importància creixent d'aquesta eina que és Internet, cada cop és més necessari estar preparat per fer-ne un ús adequat i responsable.

En aquest seminari aprendrem diverses coses d'Internet que de ben segur desconeixeu, així com les bones pràctiques necessàries per emprar-la de forma efectiva i segura.

Les inscripcions es  poden fer a l´Ajuntament (Tel.: 93 791 05 11 – Min Cucurull), de dilluns a divendres de 9 a 14h, o bé a la consergeria del Centre Cívic El Gorg (Tel.: 93 791 07 09 – Sílvia Monteagudo), en aquest cas de 16 a 22h.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.10.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^