X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Ajuntament posa en marxa una campanya per fomentar la recollida selectiva

Recollida SelectivaLa Regidoria de Medi Ambient ha posat en marxa aquest mes de desembre una campanya informativa, subvencionada per l´Agència de Residus de Catalunya, que sota el títol ‘´Això no és un joc´´ pretén fomentar entre la ciutadania, d´una manera lúdica i divertida, la pràctica del reciclatge. La campanya, a banda d´incidir en la necessitat de reciclar correctament a les llars amb la distribució de tríptics i cartells informatius, també s´ha acostat als comerços amb l´objectiu d´avaluar el nivell de reciclatge que practiquen, copsar les seves necessitats en aquest àmbit i proposar possibles solucions.

Recollida SelectivaLes darreres setmanes del mes de desembre i l´inici del nou any estan plenes de celebracions que augmenten la quantitat de residus que produïm. Per exemple, l´augment del consum de cava i licors comporta la generació d´una gran quantitat d´ampolles de vidre, en els regals s´utilitzen caixes i embalatges i els arbres de Nadal  les converteixen en residu en acabar les festes. Ampolles, cartró i paper de regal són els principals residus que es generen durant aquestes festes. Per això mateix, el Nadal és un bon moment per prendre consciència de la necessitat de reciclar correctament els redius que generem.

QUÈ FAIG AMB...? : consulteu la llista amb les deixalles que encara no tenim clar on van i informació ampliada sobre la recollida selectiva.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.12.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^