X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Variació en el recorregut de l'autocar de transport escolar

Confiem que sabreu disculpar les molèsties que aquesta modificació forçosa us pugui ocasionar

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt INFORMA:

El proper dilluns, 7 de novembre, començaran les obres d'arranjament del clavegueram al sector de Les Ànimes, que duraran uns mesos i afectaran l'accés a la zona de Montaltpark pel carrer Costa Brava. Conjuntament amb la Policia Local i l'Empresa Casas hem analitzat l'impacte d'aquestes obres en el servei de transport escolar i hi hem hagut d'introduir una petita variació.

El recorregut afectat és el de l'entrada de la tarda (15h). La recollida dels alumnes que pujaven a la parada habitual de Montaltpark es farà a Can Boada, a la Plaça dels Emancipats (cruïlla dels carrers Maresme i Turó de l'Home). Aquest canvi també obliga a modificar mínimament l'ordre de l'itinerari i l'horari de pas per les parades, que ara quedaran així:

  • Passeig dels Pins: 14:37h
  • Can Boada (Pl. dels Emancipats): 14:39h
  • Ps. Marquès de Casa Riera: 14:41h
  • Benzinera: 14:45h
  • Rotonda autopista: 14:51h
  • CEIP Sant Jordi: 14:54h
Els recorreguts de l'entrada i sortida del matí (9 i 12h) i el recorregut de la sortida de la tarda (17h) no sofreixen cap alteració.


D'altra banda, la setmana passada i segons les converses mantingudes amb el Consell Comarcal i amb l'Empresa Casas, va quedar resolt el problema dels retards que s'havien produït algun dia en l'entrada de les 3 de la tarda al CEIP Sant Jordi. La modificació del recorregut que les obres ens obliguen a fer, i que es mantindrà uns quants mesos, no ha de suposar cap nou retard perquè el nou itinerari és una mica més curt que l'anterior.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.11.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^