www.svmontalt.cat

Confiem que sabreu disculpar les molèsties que aquesta modificació forçosa us pugui ocasionar

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt INFORMA:

El proper dilluns, 7 de novembre, començaran les obres d'arranjament del clavegueram al sector de Les Ànimes, que duraran uns mesos i afectaran l'accés a la zona de Montaltpark pel carrer Costa Brava. Conjuntament amb la Policia Local i l'Empresa Casas hem analitzat l'impacte d'aquestes obres en el servei de transport escolar i hi hem hagut d'introduir una petita variació.

El recorregut afectat és el de l'entrada de la tarda (15h). La recollida dels alumnes que pujaven a la parada habitual de Montaltpark es farà a Can Boada, a la Plaça dels Emancipats (cruïlla dels carrers Maresme i Turó de l'Home). Aquest canvi també obliga a modificar mínimament l'ordre de l'itinerari i l'horari de pas per les parades, que ara quedaran així:

  • Passeig dels Pins: 14:37h
  • Can Boada (Pl. dels Emancipats): 14:39h
  • Ps. Marquès de Casa Riera: 14:41h
  • Benzinera: 14:45h
  • Rotonda autopista: 14:51h
  • CEIP Sant Jordi: 14:54h
Els recorreguts de l'entrada i sortida del matí (9 i 12h) i el recorregut de la sortida de la tarda (17h) no sofreixen cap alteració.


D'altra banda, la setmana passada i segons les converses mantingudes amb el Consell Comarcal i amb l'Empresa Casas, va quedar resolt el problema dels retards que s'havien produït algun dia en l'entrada de les 3 de la tarda al CEIP Sant Jordi. La modificació del recorregut que les obres ens obliguen a fer, i que es mantindrà uns quants mesos, no ha de suposar cap nou retard perquè el nou itinerari és una mica més curt que l'anterior.

Publicat el 02.11.2005