www.svmontalt.cat

PedalejadaL´entorn de la zona esportiva i del Centre Cívic és l´escenari triat per l´Ajuntament i diverses entitats del municipi per acomiadar la Festa Major Sant Vicenç 2011 amb un intens programa d´activitats, que s´iniciarà dissabte 5 a partir de les 9 del matí a Can Cinto, punt de sortida de la Baixada de carretons. Aquesta proposta, impulsada per la Regidoria de Joventut i la Plataforma Pro-Esplai, arriba a la seva 4a edició i es consolida, com una de les propostes més atractives i participatives del calendari festiu santvicentí.

I si parlem de participació, no podem oblidar la capacitat de convocatòria demostrada pel Club Ciclista Xurribikers, que diumenge tornarà a omplir els carrers de la vila de bicis i ciclistes de totes les edats. La sortida de la Pedalejada popular es donarà diumenge 6 de febrer a 2/4 de 9 des de la zona esportiva. Podeu participar-hi, sigui quina sigui la vostra edat i sense por als defalliments, ja que el recorregut és de dificultat mínima, perquè tothom pugui gaudir de la passejada, arribar a la meta i gaudir d'un bon esmorzar.

De tota manera, si l´esport dels pedals no us motiva prou, sempre podeu optar per apuntar-vos a l´excursió matinal, que MontaltTrek ha programat pel mateix diumenge 6 de febrer. La sortida, amb destí a Sant Segimon (Montseny), es farà a les 8 del matí des de l´àrea d´aparcament del carrer Ginesta.

Teatre
També serà diumenge, però en aquest cas a partir de les 6 de la tarda, quan l´Agrupació Teatral EMLED torni a pujar a l´escenari del Cívic per representar, per segona i darrera vegada en el marc de la Festa Major, la comèdia de Lluís Coquard, “L'estiuet del senyor Martí”. Les entrades numerades es posaran a la venda una hora abans de l´inici de la representació a la consergeria del Centre Cívic El Gorg, al preu de 5 euros.

Publicat el 04.02.2011