Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Unnim obre una línia de subvencions per a iniciatives socials i culturals d´entitats
Termini presentació sol·licituds: fins al 31 de març de 2011
L´Obra Social d´Unnim ha obert 1a Convocatòria d´Ajuts Unnim, a través de la qual subvencionarà amb un milió i mig d´euros iniciatives d´assistència social, promoció cultural o millora ambiental d´entitats dels territoris on és present. En destinarà dos terços –un milió– als projectes assistencials seleccionats; 300.000, als culturals, i 200.000, als mediambientals, cadascun dels quals pot arribar a rebre´n 25.000. El programa dóna continuïtat a cinc convocatòries de les caixes que han creat Unnim: Caixa Manlleu, Caixa Sabadell i Caixa Terrassa.

Poden optar a la línia de subvencions iniciatives socials i culturals d´entitats sense ànim de lucre. Per a projectes ambientals, l´Obra Social d´Unnim estudiarà propostes tant d´entitats sense ànim de lucre com d´ajuntaments petits –de municipis de menys de 20.000 habitants– i empreses petites, és a dir, de fins a 50 empleats i amb un volum d´actiu inferior als deu milions d´euros.

El termini per a la presentació de sol•licitud finalitza el 31 de març. Aquítrobareu tota la informació sobre la convocatòria.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.02.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^