X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Programes especials de Ràdio Santvi amb motiu de les eleccions municipals 22–M

Us recordem que podeu escoltar Ràdio Santvi sintonitzant el 107.4 FM i i també a través d'Internet (en directe), CLICANT AQUÍ

Tanmateix des de l'espai "Canal Eleccions" de la web municipal, podreu escoltar en diferit els diferents programes, a mida que es vagin emeten.

Ràdio SantviAmb motiu de la celebració de les eleccions municipals el proper 22 de maig, l´emissora municipal Ràdio Santvi ha programat una sèrie de programes, que conduirà en Manel Parcerisa, en els quals hi participaran les sis formacions que es presenten a les eleccions a Sant Vicenç.

El programes s´emeten tots els dimarts, des del dia 4 d´abril a les 17h i tenen una durada d´1 hora. Tanmateix, és previst que el dimarts 17 de maig s´emeti un debat públic des del Teatre del Centre Cívic El Gorg, en el qual hi participaran les 6 formacions polítiques presents a les eleccions del 22 de maig. Aquest darrer debat serà conduit per Manel Parcerisa i contarà amb la moderació d´un professional de la informació encara no definit.

L´ordre de participació de les diferents forces en els programes s´ha establert atenent els resultats (número de vots) obtinguts en les darreres eleccions municipals, de menor a major.

El calendari és el següent:

  • 5 d´abril: 9 Sant Vicenç
  • 12 d´abril: Ciutadans
  • 19 d´abril: Partit Popular
  • 26 d´abril: Esquerra+Entesa
  • 3 de maig: Partit dels Socialistes de Catalunya
  • 10 de maig: Convergència i Unió
  • 17 de maig: Debat públic amb la participació de les 6 formacions polítiques
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.04.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^