X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç dedica unes jornades gastronòmiques a la patata
Del 28 d'abril al 31 de maig
Jornades Gastronòmiques de la PatataJornades Gastronòmiques de la Patata


Des de les regidories de Comerç i Turisme s´està treballant en l´organització de les 1es Jornades Gastronòmiques de la Patata de Sant Vicenç de Montalt. Un esdeveniment que pretén impulsar la gastronomia local i promocionar el municipi. Aquesta iniciativa compta amb el suport i la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Les jornades se celebraran del 28 d´abril al 31 de maig. Durant l´acte de presentació, que es portarà a terme el 28 d'abril, a les 19h al Centre Cívic El Gorg, és previst que els restauradors participants presentin els seus plats, amb la patata com a protagonista, per tal que els assistents i les autoritats i mitjans de comunicació convidats puguin tastar-los.

Perquè la patata?
Escollint aquest producte de la nostra horta, com a protagonista d´aquestes jornades, l´Ajuntament pretén recuperar i potenciar un producte de proximitat. La patata havia estat un dels productes històricament més arrelats a Sant Vicenç i al Maresme en general; amb denominació d´origen i popularment conegudes com Mataro´s potatoes, es van exportar massivament, sobretot, als mercats anglesos a meitat del segle XX.  L´ampli ventall de possibilitats culinàries que ens ofereix, fa encara més atractiva aquesta iniciativa.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.04.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^