Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest estiu, gaudeix de la Piscina Municipal!!!
La piscina obrirà portes el dia 1 de juny

Piscina MunicipalLa Piscina Municipal torna a obrir portes el cap de setmana de l'1 i 2 de juny, un cop completades les tasques de posada a punt de la gespa, el repintat de les parets i la instal·lació de bancs i ombrel·les, que ha dut a terme la Brigada Municipal de Serveis. Aquests dies, i també el cap de setmana del 8 i 9 de juny, l'entrada serà gratuïta per a totes les persones que presentin a la taquilla la Tarja de Resident degudament actualitzada o el Carnet Gratuït de Transport Urbà en vigor.

La temporada de bany es tancarà el dia 15 de setembre. Les instal·lacions romandran obertes de 10.00 a 19.30h, de dilluns a divendres, i de 10.00 a 20.00h els caps de setmana i festius.

Enguany, es tornaran a aplicar unes tarifes que ofereixen preus reduïts a les persones empadronades al municipi, que disposin de la Tarja de Resident 2012-2015. Us recordem que l'únic requisit per gaudir d'aquesta tarja és estar empadronat a la vila. Per obtenir-la, cal que us adreceu de 9.00 a 14.00h a l'OAC de l'Ajuntament, portant-hi una foto, mida carnet.


Als usuaris del Carnet Gratuït de Transport Urbà en vigor (estudiants, minusvàlids i jubilats empadronats a la vila) no els hi cal obtenir la Tarja de Resident per a poder beneficiar-se de les tarifes reduïdes de la Piscina Municipal.

Les entrades puntuals i els abonaments de 10 dies es poden adquirir al recinte de la piscina, ubicada a l’avinguda Toni Sors. De la venda dels abonaments, se n'encarrega l'OAC de l'Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13)

 

Tarifes piscina 2013

Tarifes piscina 2013

Fitxer: TARIFES_PISCINA_2013.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 571.95 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.05.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^