X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Centre Cívic El Gorg acull l´exposició “El mosquit tigre: un veí que ens incomoda”
Es podrà visitar del 2 al 14 de juny

Els nens i nenes que visitin l´exposició rebran de forma gratuïta un exemplar del conte “La piques ha arribat al nostre municipi”, cedit per l´Àrea de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.

Exposició mosquit tigreA partir del proper dijous 2 de juny i fins el dia 14 el vestíbul del Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt acollirà l´exposició “El mosquit tigre: un veí que ens incomoda”, una mostra informativa centrada en la sensibilització sobre les mesures preventives en el control del mosquit tigre. Formada per un cartell de presentació i un total de vuit plafons, l´exposició recull dades relatives a la procedència de l´esmentat insecte, les seves característiques així com informació geogràfica sobre a la seva expansió a Catalunya.

Cedida pel Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, es podrà visitar de dilluns a divendres, de 10 a 22h, i també els dissabtes i diumenges, d´11 a 14h i de 16 a 20h.
 

La mostra incorpora també explicacions sobre el cicle vital del mosquit tigre així com d´altres referents a les zones més propícies per a la seva cria. Les molèsties més freqüents originades per aquest insecte així com les possibles solucions per evitar la seva proliferació donen forma a la darrera part de l´exposició.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.06.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^