Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Consell Comarcal subvenciona un projecte d'integració cultural de la Regidoria de Benestar Social
DonaEl projecte, redactat per l´equip de Benestar Social, ha estat subvencionat amb 1.800€ que es destinaran a desenvolupar activitats i tallers interculturals per a persones nouvingudes. Aquest ajut és un nou impuls a l´aposta decidida de l´Equip de Govern de desenvolupar polítiques d´integració cultural en el nostre municipi.

Aquest projecte va dirigit a totes aquelles persones que, per diferents motius, varen decidir immigrar al nostre país. Moltes d'aquestes persones es troben soles, desconeixen l'entorn, la nostra cultura, les nostres costums,... És important que se'ls hi pugui oferir un suport que afavoreixi la seva integració i adaptació.


La finalitat d'aquest projecte, que s´inicia avui 1 de desembre,  consisteix en afavorir el procés d'adaptació de totes aquestes persones nouvingudes, fomentar les relacions interpersonals entre aquest col.lectiu, i treballar les relacions per tal d'afavorir la seva integració dins la comunitat. Es tracta doncs, d'oferir un espai d'acollida on puguin compartir experiències i vivències, un espai on es relacionin entre ells i es recolzin.

Per portar a terme aquests objectius, s'organitzaran diferents tallers relacionats amb la vida quotidiana (tallers de cuina, celebracions de festes tradicionals, exposicions d'objectes típics de cada país,...). També hi haurà un espai de conversa on les persones puguin expressar les seves emocions.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Publicat el 01.12.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^