Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Som grans!!!. Torna la Setmana de la Gent Gran
Entre el 27 de juny i l´1 de juliol es podran retirar les invitacions per al Dinar d'homenatge a la gent gran que se celebra el 6 de juliol
Gent Gran

Serà una setmana d´intensa activitat per als sèniors del poble. Del 2 al 10 de juliol Sant Vicenç celebra la 2a Setmana de la Gent Gran, una festa de reconeixement a aquest col·lectiu. El programa, impulsat i dissenyat per l´Associació de Gent Gran Els Xurravins, està farcit d´activitats lúdiques i culturals que es faran a les dependències del Centre Cívic El Gorg. S´han programat xerrades sobre seguretat ciutadana, alimentació saludable, influència de la Lluna i cuina, exposicions, campionats de billar i futbolí i un programa especial de ràdio. Totes les activitats són gratuïtes. La Setmana de la Gent Gran acabarà el dia 10 de juliol al Teatre del Centre Cívic, on se celebrarà l´acte de cloenda, que consistirà en un reconeixement a les persones de més edat del municipi i un concert, a càrrec del grup Màgic Trio.

Pel que fa a l´esperat dinar, que reuneix a totes les persones majors de 65 anys empadronades a Sant Vicenç, es farà al Castell de l´Oliver el dia 6 de juliol, un cop finalitzada la tradicional Missa en honor de la gent gran, que enguany tornarà a comptar amb la participació de l´Orfeó Parroquial.


Tot i que, l´entrada a tots els actes programats és lliure i gratuïta, per assistir al dinar de germanor del dia 6 caldrà disposar de la corresponent invitació, que es podrà retirar del 27 de juny a l´1 de juliol, de 9 del matí a 2 del migdia, a les dependències de l´Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13), presentant la carta que l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l´Associació de Gent Gran Els Xurravins han fet arribar, de manera conjunta, a totes les persones majors de 65 anys de la vila.

Les persones que vulguin assistir com acompanyants al dinar del dia 6 i no disposin d´invitació també hauran de confirmar a l´Ajuntament la seva assistència abans del dia 2 de juliol i abonar 25 euros pel menú.

Per a aquelles persones que tinguin problemes de mobilitat, el dia del dinar l´Ajuntament posarà un servei de microbús que s´encarregarà d´anar a buscar i tornar a casa seva a les persones que ho necessitin. Només caldrà que comentin aquesta circumstància quan retirin la invitació.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.06.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^