X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Anima't i participa en la XI Bibliogimcana de La Muntala
Inscripcions: a partir del 6 d'agost

XI BibliogimcanaLa Bibliogimcana, un projecte impulsat per la Regidoria d'Ensenyament, a través de la biblioteca, torna aquest estiu per fer que els més menuts de casa, a partir dels 7 anys, passin una estona d'allò més divertida i entretinguda.

Enguany, la Bibliogimcana tindrà lloc el dia 14 d'agost, dins del marc de les activitats programades amb motiu de la Festa Major d'Estiu, i el personal de La Muntala ja té a punt de solfa un seguit de proves, relacionades amb els enigmes, que els/les participants hauran de resoldre.

INSCRIPCIÓ BIBLIOGIMCANA

El dia de la gimcana, els participants, integrats en equips de 3 a 5 membres, ni més ni menys, us haureu d'equipar amb roba esportiva, vestit de bany, tovallola, xancletes i una motxilla (per grup). Les proves començaran a les 10 del matí, tot i que els participants caldrà que us presenteu a la biblioteca 1/4 d'hora abans de l'inici per tal de recollir les acreditacions, per finalitzar als voltants de 2/4 de dues de la tarda.

 IMPORTANT: si voleu prendre part en la Bibliogimcana cal que sapigueu nedar i que compteu amb l'autorització dels vostres pares/mares/tutors/es.
  
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.08.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^