Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Continuen les celebracions del 25è aniversari dels gegants de Sant Vicenç

L'acte comptarà amb la presència de l'honorable senyor, Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

25è aniversari dels gegantsDesprés de l'estrena, el passat 15 d´agost en el marc de la Festa Major d'Estiu, de la sardana "Els Gegants dels Xurravins", composada pel mestre Joaquim Soms, la Colla de Geganters ja tenen a punt un nou acte que donarà continuïtat a les celebracions del 25è aniversari dels gegants de la vila, en Bòbul i la Margaridassa.

Així doncs, el proper acte serà el 27 d´agost, a les 7 de la tarda, i consistirà en una representació teatral amb música en viu que es farà a la plaça del Poble. L´activitat, amb el títol "Uns Xurravins molt especials" anirà a càrrec dels gegants i capgrossos, duts pels membres de la colla, incloent-hi els discapacitats, dins del projecte d´integració al món geganter. L´obra ens ajudarà a descobrir un munt de personatges, antics oficis i activitats de la vila. Els grup maresmenc Els Laietans s´ocuparan d´animar la festa amb un ball de participació perquè tothom es pugui sumar a la ballaruca.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.08.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^