www.svmontalt.cat

L'acte comptarà amb la presència de l'honorable senyor, Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

25è aniversari dels gegantsDesprés de l'estrena, el passat 15 d´agost en el marc de la Festa Major d'Estiu, de la sardana "Els Gegants dels Xurravins", composada pel mestre Joaquim Soms, la Colla de Geganters ja tenen a punt un nou acte que donarà continuïtat a les celebracions del 25è aniversari dels gegants de la vila, en Bòbul i la Margaridassa.

Així doncs, el proper acte serà el 27 d´agost, a les 7 de la tarda, i consistirà en una representació teatral amb música en viu que es farà a la plaça del Poble. L´activitat, amb el títol "Uns Xurravins molt especials" anirà a càrrec dels gegants i capgrossos, duts pels membres de la colla, incloent-hi els discapacitats, dins del projecte d´integració al món geganter. L´obra ens ajudarà a descobrir un munt de personatges, antics oficis i activitats de la vila. Els grup maresmenc Els Laietans s´ocuparan d´animar la festa amb un ball de participació perquè tothom es pugui sumar a la ballaruca.

Publicat el 24.08.2011