X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Centre Cívic El Gorg acull aquest vespre l´espectacle “El Xarlatan” del Teatre de Guerrilla
Divendres 12 d´agost ales 10 del vespre en el marc de la Festa Major d´Estiu

Espectacle El XarlatanDescarat, divertit, cregut, hipòcrita, tendre, farsant, manipulador, simpàtic, mercenari, proper, humà ... Són alguns dels adjectius que defineixen el personatge protagonista d'El Xarlatan, l´espectacle del Teatre de Guerrilla que aquest vespre convertirà la platea del Centre Cívic El Gorg en una autèntica sala de risoteràpia. El teló s´aixecarà a les 10 del vespre i les entrades es posaran a la venda abans de l´inici de la representació a la taquilla del Cívic al preu de 15€.

Carregat de bones intencions, El Xarlatan, passejarà les seves prèdiques i el seu mètode innovador per l´escenari per fer-vos veure la càrrega de males energies que constantment amenacen les vostres vides. El Xarlatan us canviarà la vida! En els seus "simpsòsiums" trobareu la solució a tots els vostres problemes. Ell us guarirà de tots els mals i us donarà la clau per prevenir les fatalitats. A canvi de què? A canvi de res!.

Teatre de Guerrilla recupera, amb aquest nou espectacle, la figura d'un personatge tan excèntric i entranyable com és el del xarlatà. Amb l'observació de la realitat i l'humor corrosiu que sempre ha caracteritzat els espectacles de Quim Masferrer, El Xarlata ens projecta una visió àcida, irònica i còmica sobre la infinitat de mètodes i l'allau de teràpies que ens prometen ajudar-nos a aconseguir el nostre benestar i, de retruc, la tan anhelada felicitat.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.08.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^