www.svmontalt.cat

Estrenem el nou web municipal www.svmontalt.cat, amb un disseny gràfic molt atractiu i una nova estructura que facilita una navegació molt més intuïtiva. El nou portal és una aposta per millorar l'atenció al ciutadà durant els 365 dies de l'any i les 24 hores del dia. El projecte s'ha impulsat des de la Regidoria de Comunicació, que es fa càrrec de la gestió i actualització dels continguts, amb la voluntat d’oferir un mitjà de comunicació eficaç i de facilitar els tràmits amb l'administració local. 

El nou web és, en primer lloc, un portal informatiu. És l'eina de comunicació digital a través de la qual l'Ajuntament difon l'actualitat local. A més de les notícies del dia a dia i de la feina de les àrees municipals, també hi tenen cabuda informacions d'entitats. Per estar al dia, el web ofereix un servei de recepció de notes de premsa. Només cal que les persones interessades omplin un formulari que trobaran en la secció de tràmits. En l'apartat d'actualitat també s'hi poden trobar, en format pdf, les revistes municipals dels mesos i anys anteriors.

Una de les novetats és que l'
agenda d'activitatsofereix la possibilitat d'afegir actes que després es validen des del consistori. Les entitats i associacions poden gaudir d'aquest servei, sempre i quan els actes que s’hi anunciïn siguin oberts a tothom. Aquesta voluntat d'interacció es demostra també amb el formulari L’Ajuntament + a prop a través del qual els ciutadans poden fer arribar els seus comentaris, queixes o suggeriments a l'Ajuntament i a l'alcalde. El nou web també permet posar en marxa tota mena de formularis i enquestes, així com àlbums de fotos.

A més de la informació, un altre punt fort del nou web és l'apartat relatiu als serveis, tràmits i normativa. S'han dedicat molts esforços per oferir una secció prou detallada sobre la tasca que porten a terme les regidories i els diferents equipaments de Sant Vicenç. Aquest apartat es complementa amb una secció molt extensa dedicada a explicar els tràmitsque els ciutadans poden fer: s'informa de com iniciar-los, hi ha tot el material i els formularis necessaris per tal de fer les sol·licituds corresponents i s'hi troben les dades de contacte de cada departament.

A més, en el tauler d'anuncis hi trobareu tota la informació relacionada amb publicacions d'anuncis oficials (licitacions, oferta pública de treball, ...) També s'hi penjarà cada mes l'ordre del dia dels plens municipals, així com les actes del plenari. A banda d'aquests blocs, hi ha altres apartats destacats amb informació pràctica sobre l'Ajuntament, el municipi,el turisme i les entitats que també han estrenat el nou mòdul, que l’Ajuntament posa a la seva disposició, per tal que puguin crear i gestionar el seu propi web.

Al nou portal també hi ha un espai destinat a acollir la seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. A través de la seu, els ciutadans i les ciutadanes podran accedir a la informació i als serveis i tràmits electrònics de l'Administració Municipal. La seu electrònica, que entrarà en funcionament aquest mes de setembre,  és titularitat de l’Ajuntament que garanteix la veracitat, la integritat i l'actualització de la informació i dels serveis als quals es pot accedir a través d'aquesta.

 

Publicat el 23.08.2011