Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa el Cens de Població i habitatges 2011

Des del passat mes de setembre l’Institut Nacional d’Estadística (INE), d’acord amb l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) està realitzant els treballs de recollida d’informació per tal d’elaborar el Cens de població i habitatges 2011.

Per primera vegada, els censos 2011 combinaran l’ús de registres administratius (com ara el padró municipal d’habitants) amb el treball de camp. Aquest cens inclou el cens d’edificis i una gran enquesta de mostreig per conèixer les característiques més específiques de la població i dels habitatges.

Per aquest motiu, en el període comprès entre el mesos  d’octubre i desembre els veïns i les veïnes de Sant Vicenç rebran una notificació perquè responguin el qüestionari de l’enquesta censal a través d’Internet.  En cas que no sigui possible contestar-lo per Internet,  l’INE enviarà per correu postal el mateix qüestionari en suport paper perquè el veí/veïna el retorni, degudament complimentat. Finalment i en cas que tampoc s’hagi pogut enviar per correu postal el qüestionari ja complimentat, uns agents censals visitaran el domicili per tal de poder recollir les dades necessàries per l’enquesta.

Tot i que aquest qüestionari s’adreça a una persona en particular, haurà de ser emplenat per tots aquells qui resideixin a l’habitatge, independentment del règim de propietat.

Les dades individuals de comunicació obligatòria que hauran de respondre estan emparades pel secret estadístic, és a dir, no es poden fer públiques ni comunicar-les a cap persona o entitat, ni tant sols a les administracions públiques, llevat de les que estan vinculades per l’obligació del secret estadístic i exclusivament amb la finalitat d’usar-les per a operacions estadístiques. D’altra banda, i atès el seu interès públic, tots els ciutadans, les entitats i les institucions tenen l’obligació de facilitar la informació estadística que es demana de forma completa, verídica i en els terminis establerts.

L'INE disposa d'una pàgina web monogràfica sobre el desenvolupament del Cens del 2011. Per a més informació, l’INE també ha posat a la disposició dels enquestats el telèfon gratuït 900.82.00.82 en horari de dilluns a divendres de 9 h a 22 h i dissabtes de 9 h a 15 h.

Els Censos de població i habitatges son de caràcter Estatal i  s’elaboren cada deu anys. En aquesta ocasió, per primera vegada, es realitzen per mandat europeu. Els Censos de població i habitatges són també estadística oficial inclosa en el Pla estadístic de Catalunya 2011-2014 i en els programes anuals d’actuació estadística del 2011 i 2012.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.10.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^