X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç acull l'exposició “Desmuntem mites?” sobre violència masclista

Exposició Desmuntem mites?El Centre Cívic El Gorg acull fins el 2 de desembre la mostra “Desmuntem mites?” que proposa una revisió d'alguns mites associats a l'amor romàntic i a la violència masclista. Per exemple desmunta la creença que som persones incomplertes que necessitem buscar-ne una altra per aconseguir la plenitud, que s'ha de renunciar a tot per amor, que si algú sent gelosia és perquè t'estima o que és necessari patir poder mantenir una relació.

Alhora, ofereix  idees i elements de reflexió per transformar aquests mites i creences i avançar, així, vers unes relacions lliures violència masclista.

L'exposició està organitzada per la Regidoria de Benestar Social amb la col·laboració de l'Institut Català de la Dona.

“Desmuntem mites?” es pot visitar de dilluns a divendres de les deu del matí a les deu de la nit; i els dissabtes i diumenges de les onze del matí a les dues del migdia i de les quatre de la tarda a les vuit del vespre; festius que no s´escaiguin en diumenge, tancat.

Primera causa de mort entre les dones

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha alertat que la violència de gènere és la primera causa de mort entre les dones d'edats compreses entre els 15 i els 44 anys, per sobre de les guerres, accidents de trànsit o els diferents tipus de càncer.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.11.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^