X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´AMPA de l´Escola Bressol Municipal Els Garrofers amb la Marató de TV3
Diumenge 4 de desembre, a les 5 de la tarda al Centre Cívic El Gorg

AMPA GARROFERSLa Marató de TV3 se celebrarà el proper 18 de desembre i enguany estarà dedicada a la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits. Com sempre, a Sant Vicenç  s'organitzen diferents activitats per recaptar diners abans i després d'aquesta data en suport de la Marató. En concret, aquest cap de setmana, a més de la Cadena Humana de les quatre viles, hi ha una altra proposta, impulsada per l’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Els Garrofers, adreçada als més menuts de casa. Es tracta de l’espectacle infantil   que es portarà a terme el dia 4 a les 5 de la tarda al centre Cívic El Gorg.

La Marató 2011Aquest espectacle, molt visual i amb molta música, anirà a càrrec de la Companyia Paribori, amb Albert Estrengre i David Xiberta. El preu de l’entrada és de 4 euros i els beneficis es destinaran a La Marató de TV3.

Tanmateix, us avancem que el  proper dia 18 les quatre AMPE’s del municipi, un any més, tornaran a sumar esforços per recaptar fons per a La Marató d’enguany durant una jornada solidària que se celebrarà a la pista annexa al pavelló de 9 a 14h. En breu us donarem tots els detalls d’aquesta proposta.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.12.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^