Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
S´obren les inscripcions del programa “Vacances en família”

Vacances en família és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família mitjançant l’Agència Catalana de la Joventut i els albergs de la XANASCAT, amb l’objecte de potenciar el lleure familiar fomentant, com un aspecte educatiu, la convivència dels membres de la unitat familiar entre ells i la resta de famílies. El programa, fins ara dirigit a famílies amb fills menors de 3 anys s'ha ampliat i hi podran participar totes aquelles famílies residents a Catalunya amb infants fins als 17 anys d’edat inclosos.

Des de la Regidoria de Benestar Social, us informem que fins al 20 de febrer totes aquelles famílies interessades en el programa  poden realitzar la preinscripció a través de www.xanascat.cat o de www.gencat.cat/benestarsocialifamilia/familia.

Amb la formalització de la preinscripció s’obté un número per participar en un sorteig públic davant notari, que servirà de referència per assignar definitivament les places. Aquest sorteig es farà a la seu de Loteria de Catalunya el dia 22 de febrer. La publicitat del sorteig tindrà lloc a partir del proper 27 de febrer. L'assignació de places a determinar se celebrarà a partir del 6 de març; i l'assignació de places de llista d'espera, el 19 de març. Posteriorment, del 2 al 23 de juliol del 2012, es farà la segona convocatòria.

El preu del programa no ha variat en relació al del 2011, i continua essent de 25’55 euros per persona i nit. Els infants menors de 3 anys tenen l’estada gratuïta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d’un 25% de descompte, novetat d’aquest any. Al seu torn, les famílies nombroses i monoparentals gaudiran d’un 10% de descompte sobre tots els serveis.

En tots els casos s’inclou pensió completa, des del sopar del primer dia fins al dinar de l’últim, en habitacions unifamiliars.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.02.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^