www.svmontalt.cat

Curs alimentsLa Regidoria de Promoció Econòmica, mitjançant el Servei Local d'Ocupació, posa en marxa a partir d´aquest mes de febrer un nou format de Club de feina que persegueix impulsar noves iniciatives, basades sobretot en la formació, orientades a donar suport als santvicentins i les santvicentines que busquen feina. Les sessions del nou Club de feina es faran el darrer dimecres de cada mes al Telecentre del Centre Cívic El Gorg de 10 a 13h.

De 10 a 11 del matí, els usuaris i usuàries del servei hi podran accedir lliurament i formular les seves consultes personals a la tècnica d´Ocupació que també els oferirà orientació laboral i assessorament en formació o en la recerca de feina. D´11 del matí a 1 del migdia, es portarà a terme una xerrada monogràfica vinculada a temes ocupacionals.

La xerrada prevista per aquest mes de febrer és “Construeix el teu projecte professional i troba la teva oportunitat laboral al Maresme”.  Si esteu interessats/des a assistir-hi caldrà que prèviament us inscriviu omplint aquest FORMULARI

Recordeu: Dimecres, 29 de febrer, de 10 a 13h, Club de feina al Telecentre

 

Publicat el 03.02.2012