X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
S'obre el termini per sol·licitar els ajuts del Pla Renova't de finestres i enllumenat

Pla Renova'tLa Generalitat de Catalunya, mitjançant l’Institut Català d’Energia (ICAEN), obre una nova edició del Pla Renova't, dirigit als comerços per canviar l'enllumenat i als ciutadans i empreses per canviar les finestres. El termini per als dos tràmits és del 15 de febrer al 30 d'abril o bé quan s'exhaureixi el pressupost.

Pla Renova't d'enllumenat interior de comerços
Aquest Pla incentiva mesures com ara la instal·lació de sistemes de control i de gestió de l'enllumenat, l'aplicació de tecnologies de conducció de la llum natural cap a interiors o la substitució de lluminàries per altres sistemes energèticament més eficients, entre d'altres.

La quantia dels ajuts serà d'un màxim del 30% del cost de la nova instal·lació d'il·luminació, amb un màxim de 15.000 euros. La inversió mínima per acollir-se al Pla serà de 1.000 euros, i hi podran optar tant empreses com persones físiques que desenvolupen activitats empresarials.

Pla Renova't de finestres, obertures i proteccions solars

Aquests ajuts són per a la renovació i substitució d'obertures i proteccions solars tèrmicament eficients. Els ajuts són per a habitatges particulars, per a edificis plurifamiliars i per a edificis del sector terciari. L'objectiu és millorar l'eficiència energètica i reduir el consum d'energia a les llars i al sector terciari català, així com potenciar l'ús racional de l'energia entre els ciutadans de Catalunya mitjançant la renovació de les obertures (finestres, portes, vidrieres, claraboies) i la millora de la protecció solar de les mateixes mitjançant persianes, gelosies, lamel·les o tendals.

La quantia d'ajuts no podrà superar mai el 25% del cost elegible i va dels 1.000 euros als 100.000 euros. La inversió mínima per acollir-se al Pla serà de 1.000 euros.

Trobareu tota la informació a la pàgina web del Pla Renova't

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.02.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^