X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Caminem cap a la igualtat! T´hi apuntes???
Inscripcions per a la Marxa popular del dia 11 de març: fins l'1 de març

Marxa popular Sant Vicenç DonaEl proper  11 de març, Sant Vicenç tornarà a celebrar el Dia Internacional de la Dona amb un ampli i divers programa per a públics de totes les edats. Entre les propostes, hi destaca la marxa popular que, sota el lema “Caminen cap a la igualtat!” , transcorrerà pels parc infantils de la vila. Fins a l'1 de març us hi podeu inscriure a través d’aquest FORMULARI o bé, presencialment, acostant-vos a l’Ajuntament o a la Biblioteca Municipal La Muntala.

La sortida de la marxa popular, de dificultat mínima i oberta a la participació de petits i grans, es donarà a les 9.30h des de l’Av. Toni Sors, on també estarà situada la meta. Un cop acabada la marxa, als voltants de les 11h, se servirà coca amb xocolata a tots/es els/les participants.

Aquesta activitat està organitzada per les regidories de Benestar Social i Participació Ciutadana amb la col·laboració de l’Associació Excursionista MontalTrek, Biblioteca Municipal La Muntala i Ràdio Santvi.

IMPORTANT: tothom, que tingui la samarreta d'anterior edicions de la festa “Sant Vicenç DONA”, caldria que la portés posada.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.02.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^