X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Oberta la convocatòria d'ajuts econòmics per a persones amb discapacitat

La Regidoria de Benestar Social informa que s'ha obert el període de sol·licituds d'ajuts econòmics del programa d'Atenció Social a les persones amb discapacitat 2012. Podran ser beneficiàries les persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33% abans de complir els 65 anys i que reuneixin les condicions i requisits que s'especifiquen en les bases del programa.

La tipologia d'ajuts que s'ofereixen són per a la mobilitat i el transport (obtenció o reconversió del permís de conduir, adaptació del vehicle i ajuts per a transport per assistir a determinats serveis com ara atenció precoç i ensenyament reglat post obligatori). També s'ofereixen ajuts per a l’autonomia personal i la comunicació, com ara ajuda tècnica per a persones amb discapacitat visual, auditiva i física.

Els requisits per sol·licitar-ho passen per tenir residència legal a Catalunya, tenir reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33% abans de complir els 65 anys, no rebre serveis similars en establiments públics i complir les condicions específiques que s’estableixen per a cada tipus d’ajuda.

El període de la convocatòria és del 22 de febrer fins al 22 de maig del 2012.

Per a més informació, cliqueu en aquest enllaç o truqueu als Serveis Socials de Base de l’Ajuntament, al telèfon 93 791 17 49.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.03.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^