X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç dedica el mes de març a les dones
Del 4 al 13 de març


Podeu comprar els tiquets per la fideuà (7 euros) i fer la vostra inscripció per la marxa popular  que se celebraran el dia 10 de març fins al 5 de març a l'Ajuntament i a la Biblioteca Municipal La Muntala.

Dia de la Dona 2013El municipi commemora aquest mes de març el Dia Internacional de les Dones amb un programa d'activitats creat per implicar tota la ciutadania.

Sota el lema "Cap a la igualtat", la iniciativa Sant Vicenç DONA, impulsada per les regidories de Benestar Social i Participació Ciutadana, inclou prop d’una vintena de propostes que van des dels tallers i cursos gratuïts fins les xerrades i el cinema. El programa d'actes també inclou una marxa i una fideuà populars.

PROGRAMA SANT VICENÇ DONA 2013

Dia de la Dona 2013El tret de sortida es donarà el dilluns 4 de març al Centre Cívic El Gorg amb les primeres classes i tallers gratuïts de Taichí, Musicoteràpia, Ioga, Country o Defensa Personal Femenina que s'impartiran fins al divendres 8 de març en diversos horaris per tal que tothom que ho vulgui, hi pugui participar. Per assistir a aquestes activitats, cal fer inscripció prèvia mitjançant una trucada als telèfons que trobareu al programa.

Dia de la Dona 2013Dimecres 6 de març, Ràdio Santvi agafarà el protagonisme amb l’emissió d e dos programes especials dedicats a la dona: La veu de la Gent Gran, conduït per Manel Parcerisa, a partir de les 6 de la tarda, i Aparador de Poesia, conduït per Pius Morera, a partir de 2/4 de 8 de la tarda.

Divendres 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, se celebrarà a les portes de l’Ajuntament un acte institucional que consistirà en la lectura del Manifest d’enguany. La cita és a les 13h. El mateix dia, a les 7 de la tarda, tindrà lloc un sessió de cinefòrum al Centre Cívic El Gorg, amb la projecció de la pel·lícula "Criadas y señoras".

L'acte central de Sant Vicenç DONA 2013 es durà a terme el diumenge 10 de març a l’Av. Toni Sors. La jornada s’iniciarà a les 9.30h amb una marxa popular i clourà amb la lectura del Manifest 2013 i una fideuà popular amenitzada amb música ambient. Entremig, però, hi haurà temps per gaudir d’una Batukada, un taller de bombolles de sabó gegants i diversos partits de futbol femení.

Sant Vicenç Dona 2013 clourà el dia 13 de març amb una xerrada sobre "Dones i discriminació als països menys desenvolupats" que podreu seguir al Casal de la Gent Gran Els Xurravins a partir de les 6 de la tarda.

Les activitats del programa Sant Vicenç DONA 2013 compten amb la participació de diverses entitats i serveis municipals de la vila, com Donactiva, MontalTtrek, CF Santvicentí, Associació de Gent Gran Els Xurravins, Ràdio Santvi i Biblioteca Municipal La Muntala.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.02.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^