www.svmontalt.cat
La sessió es farà el dia 20 de març, de 17.30 a 20.30h, al Centre Cívic El Gorg

Gestió empresarialLa Regidoria de Promoció Econòmica, mitjançant el Servei d´Empresa i Autoempresa, ha programat una sessió informativa sobre les 5 dimensions clau de la gestió empresarial. La sessió es farà al Centre Cívic El Gorg el proper 20 de març, de 17.30 a 20.30h, i anirà a càrrec d'Ángel Gutiérrez, professor de Direcció Comercial a la UAB  i director de Breakthru (empresa especialitzada en gestió del canvi empresarial).

Si esteu interessats/des a assistir-hi caldrà que prèviament us inscriviu omplint aquest FORMULARI.

L'època en què vivim planteja a l'empresa un entorn cada vegada més complex i  dinàmic: alentiment de mercats, intensificació de la competència, sofisticació del  client. Sorgeixen desafiaments en tots els àmbits: comercial, operacions, administració ...  Això fa imprescindible comptar amb managers que afegeixin a l'experiència acumulada  en el dia a dia un mètode eficient per a la gestió del negoci.

Aquesta sessió està dirigida a aquells professionals que juguen un paper clau en la seva  empresa, que necessiten fer créixer les seves habilitats de gestió i que no poden dedicar  un llarg període de temps per passar per una escola de negocis.

L'enfocament se centra en les 5 Dimensions Clau que realment marquen la diferència  entre el gestor reactiu dominat per la urgència del dia a dia i el veritable empresari  que entén què està passant i per què, que estableix objectius a curt i llarg termini,  sap com prioritzar i planifica l'execució. Els resultats milloren perquè s'aconsegueix  que les coses passin realment, traient el millor del seu equip i establint terminis i  sistemes efectius de seguiment.

 

Publicat el 05.03.2012