X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
“Agost”, una tragicomèdia dirigida per Sergi Belbel, la proposta teatral del juny
La sortida es farà el proper 7 de juny al TNC

Agost de Sergi BerbelL'Associació de Gent Gran Els Xurravins ens proposa anar a veure al Teatre Nacional de Catalunya una tragicomèdia plena de tensions, que parla de la pèrdua, dels sentiments dolorosos i l'abandonament: Agost. La data de la sortida és el 7 de juny, i les localitats estan a la venda fins el dia 11 de maig, al Casal de la Gent Gran. El preu és de 35 euros, i inclou el servei de bus i l'entrada al Teatre Nacional de Catalunya.

 El dramaturg Sergi Belbel és l'encarregat de portar a escena Agost, de Tracy Letts, obra que ha obtingut nombrosos premis, com el Pulitzer i el Tony de teatre. Letts ha utilitzat una història centrada en una família nord-americana com a metàfora per retratar la desintegració del segle XXI i la crisi de valors de la societat occidental. 

El desencadenant de la trama és la desaparició del pare de la família en misterioses circumstàncies, cosa que obliga tots els membres de la família a retrobar a la casa paterna, a Oklahoma. Aquesta excepcionalitat desencadena un seguit de situacions que oscil·len constantment entre la farsa i el drama, puntejades per uns diàlegs d'un enginy i una energia tan intensos com la xafogor d'agost. Letts retrata tres generacions d'una família del midwest americà, personatges alhora singulars i propers, sota la influència de Violet, la matriarca, una dona tan delirant com políticament incorrecta.

El repartiment és un dels grans atractius d'aquesta peça, ja que està format per tretze grans noms de les arts escèniques catalanes entre els quals destaquen Anna Lizaran, Emma Vilarasau i Jordi Banacolocha.

Fitxa
Autor:Tracy Letts
Director: Sergi Belbel
Intèrprets:Jordi Banacolocha, Abel Folk, Montse Germán, Maife Gil, Anna Lizaran, Almudena Lomba, Òscar Molina, Clara de Ramon, Rosa Renom, Albert Triola, Manuel Veiga, Francesc Lucchetti, Emma Vilarasau
Duració:4h 20min (amb 2 entreactes)


Dades de la sortida:
Dia: dijous 7 de juny
Hora: 18h (l'obra comença a les 20h)
Lloc: a les portes del Centre Cívic El Gorg
Preu: 35 euros (inclou entrada al teatre i servei de bus)
Venda d'entrades: Casal de la Gent Gran (de dilluns a divendres, d'11 a 12h)
Data límit per a la compra d'entrades: 11 de maig

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.05.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^