Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Compte enrere per a l'inici de les obres dels nous equipaments de Can Boada

Alcalde i director Sorli DiscauEl proper dia 10 de maig a les 11:30h es durà a terme l’acte de col·locació de la primera pedra del nou complex d’equipaments de Can Boada, en el qual hi participaran l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i el Sr. Julio Santos, director general de Sorli Discau.

 

Equipaments Can BoadaLa primera pedra es col·locarà a la parcel·la municipal emplaçada entre els carrers Pica d’Estats, Montnegre, Montseny i Turó de l’Home, i representarà l’inici de les obres d’execució d’un projecte especial per la seva rellevància per a Sant Vicenç. Un projecte, en el qual l’equip de govern ha vingut treballant amb perseverança d’ençà de l’anterior legislatura i que, desprès d’un llarg procés d’elaboració del projecte, concurs públic, adjudicació i tramitació administrativa, possibilitarà que el segon semestre del 2013, un cop estigui operatiu el nou complex, la façana litoral es renovi, agafi l'embranzida que es mereix i esdevingui un nou punt de trobada per als santvicentins i les santvicentines.

Piscina Can BoadaLa data de col·locació de la primera pedra es va fixar durant una reunió de treball que es va portar a terme a l’Ajuntament el passat 16 d’abril. En el transcurs de la trobada, l'alcalde i el director general de Sorli Discau, també van acordar la celebració d’una reunió, a la qual s’ha convidat als industrials de la vila -fusters, paletes, manyacs, lampistes, jardiners, pintors...- per tal d’informar-los de la predisposició de l’empresa adjudicatària del projecte per a comptar amb ells durant l’execució de les obres. Aquesta reunió tindrà lloc el dia 10 de maig a les 9 del matí a la Sala de Sessions de l’Ajuntament.

Gimnas Can BoadaÉs previst que les obres de construcció del nou complex d'equipaments de Can Boada, amb un pressupost de 4 milions d’euros, s’inicien a mitjans del proper mes de juny, en una primera fase que consistirà en la construcció dels accessos a la zona i la urbanització de l’entorn.

L’execució d’aquesta significativa obra contempla la construcció i posada en funcionament de: una piscina coberta, un gimnàs, pistes de pàdel, vestidors, solàrium, un centre comercial, més d’un centener de places d’aparcament (soterrat i en superfície), un Mercat Municipal i aules polivalents, una de les quals es destinarà a les entitats, i la resta es destinaran a activitats educatives i formatives.

Galeria comercial Can Boada     Padel can Boada

Pel que fa als objectius i beneficis que comportarà per a Sant Vicenç l’execució del projecte, us en destaquem el més significatius: dotar d’equipaments de qualitat els nous espais urbans, on es concentra el creixement de la població, i assegurar-ne la seva sostenibilitat futura; crear al voltant de 40 llocs de treball directes, que seran coberts, sempre que sigui possible, per persones inscrites al Servei Local d’Ocupació; facilitar als ciutadans l’ús, amb bonificacions per als residents, dels nous equipaments; urbanitzar l’entorn, reordenar la mobilitat de la zona i crear noves àrees d’aparcament.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.05.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^