X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El conseller d'Interior, Felip Puig, juga a la petanca a Sant Vicenç

Visita de Felip PuigLa trobada de petanca celebrada el passat 12 de maig a les instal·lacions del Club Petanca Santvicentí va reunir, a banda dels clubs de Vilassar de Mar, Mataró, Arenys de Mar i Sant Vicenç de Montalt, al conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.

A les 9 h del matí més un centenar de persones van omplir les pistes del club per començar la primera partida, on la tripleta del conseller es va enfrontar a la formada per l'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, el regidor d'Esports, Robert Subirón, i el president del club santvicentí, Octavi Garcia.

Després de jugar una estona, els assistents van gaudir d'un esmorzar popular, al qual s'hi van sumar els regidors del govern municipal, Amadeu Clofent, Lluís Bisbal i Gemma Duran . El conseller va senyalar, satisfet, que li agrada participar en aquest tipus d´esdeveniments esportius i que practica aquest esport de manera quotidiana i va senyalar que aquestes matinals són “una bona manera d´escolar a la gent, compartir anècdotes i experiències i establir nous lligams”. El conseller també va fer referència a la crisi, expressant que: “són moments difícils però els superarem gràcies a la cohesió social i a clubs com aquest, que segueixen enfortint la societat”.

L'alcalde, per la seva part, va destacar  l'important teixit associatiu amb el qual compta Sant Vicenç, així com el tarannà obert, acollidor i participatiu de la seva gent. També va voler destacar que “compartir amb el conseller moments com aquest facilita la relació entre la ciutadania, l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya”. El president del Club, Octavi García, després d'agrair l'assistència de les autoritats polítiques en aquesta trobada amistosa del club, va destacar els valors que representen les persones que practiquen la petanca i va demanar que aquest esport  tingui seguiment per part de la televisió, ja que és una de les federacions amb més llicències.

Després dels parlaments, l'alcalde va regalar al conseller una col·lecció de contes, editada per l'Ajuntament. El president del club, per la seva part, va obsequiar a Felip Puig, a l'alcalde i al regidor d'Esports amb una samarreta del club.

La competició amistosa, que va destacar pel bon ambient de germanor, va continuar fins al voltant de les 12 del matí. Felip Puig va acomiadar-se de tots els assistents, agraint el magnífic acolliment rebut pel club, així com per part de totes les autoritats municipals, i comprometent-se a tornar cada any per participar en la trobada de petanca.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.05.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^