Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La 4a Mostra d'Entitats exhibeix la força del teixit associatiu de Sant Vicenç

Mostra d'Entitats 2012L’avinguda Toni Sors ha viscut aquest dissabte 26 de maig la festa bianual de les entitats de Sant Vicenç, una jornada que ha congregat nombrosos veïns i veïnes que han gaudit dels tallers i espectacles organitzats per les associacions de la vila.

La 4a Mostra d’Entitats s'ha desenvolupat en un esplèndid dia primaveral que ha contribuït a fer lluir les activitats programades per la vintena d’entitats que hi han participat. El que va començar fa 6 anys com una petita mostra al Pavelló Municipal Toni Sors ha anat agafant embranzida i s'ha convertit en una mostra de les persones, com el punt de trobada en què s’ha convertit l’avinguda Toni Sors.

Especialment reeixit ha estat el sopar popular, celebrat a la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors, on prop de 180 persones s'han aplegat per cloure la mostra d’enguany, tot degustant el menú cuinat pel restaurant local, Esto es México. Per la seva banda, el Bar de la Piscina s'ha ocupat del servei de cafès i bar.

La 4a Mostra d’Entitats de Sant Vicenç ja és història, i a l’ hora del balanç, tot i que en quan ha participació ha esta un èxit, el regidor de Participació Ciutadana, Amadeu Clofent, considera que s’ha fet una bona feina com ha organització, però sempre hi ha coses a millorar. Per contra el valor més gran i positiu, un any més la força i col·laboració de les persones tant dels membres de les entitats com del personal de l’Ajuntament.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.05.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^