Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una exposició al Centre Cívic ensenya a consumir amb responsabilitat
Oberta fins a l'11 de juny

Exposició consumDel 4 a l’11 de juny, al Centre Cívic El Gorg, es pot veure la mostra Aprèn a consumir amb responsabilitat. És una producció de la Diputació de Barcelona que arriba a Sant Vicenç a iniciativa de la Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum.

A l’exposició es troba informació sobre els drets de les persones consumidores de productes i usuàries de serveis, es fomenta la reflexió prèvia a la compra o contractació i s’expliquen les vies de resolució de conflictes.

L’exposició es divideix en dos temes:

  • Els drets i deures dels consumidors, el procés de reflexió en l’acte de compra i les vies de reclamació.
  • L’etiquetatge obligatori dels productes, informació útil per poder triar entre diferents marques que fabriquen un mateix producte.

A més a més cal recordar que l'Ajuntament ofereix durant tot l’any el servei de gestió i tramitació en matèria de consum, que trobareu a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, ubicada a la planta baixa de l’Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13); i la visita trimestral de l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor que s’instal·larà a Montaltpark el proper 12 de juny, de 10.30 a 13h.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.06.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^