X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç ret homenatge a la gent gran
Del 29 de juny al 7 de juliol


Totes les activitats de la 4a Setmana de la Gent Gran són gratuïtes.

 

4a Setmana de la Gent GranL’Associació de Gent Gran Els Xurravins i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt dediquen la setmana del 29 de juny al 7 de juliol a les persones grans del municipi amb la 4a Setmana de la Gent Gran.  Aquests dies són un reconeixement del poble i una festa per a aquest col·lectiu, format per més de 800 persones.

El programa inclou moltes i variades propostes: exposicions de pintura i  patchwork; una xerrada sobre salut bucal; campionats de billar i futbolí, un tastet culinari...

El dia 3 de juliol, creuarem l’equador de la 4a Setmana de la Gent Gran amb la missa i el dinar d’homenatge a la vellesa. És la gran festa de la gent gran i, enguany, es farà gràcies a la col·laboració de la Parròquia de Sant Vicenç, l’Orfeó Parroquial El Delme i el Restaurant Castell de l'Oliver.

El dinar és gratuït per a aquelles persones majors de 65 anys que estiguin empadronades a Sant Vicenç, i que hagin confirmat assistència a l’Ajuntament els dies 25 o 26 de juny . Con en anys anteriors, els acompanyants hauran d’haver adquirit el tiquet (35 euros).

Les jornades culminen el 7 de juliol al Centre Cívic El Gorg amb la representació de l'espectacle musical ”Pensant amb tu”, a càrrec de “Les Mèlies Teatre”, del Casal d'Avis de Pineda de Mar.

Programa 4a Setmana de la Gent Gran

Programa 4a Setmana de la Gent Gran

Fitxer: SETMANA_GENT_GRAN_2013.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 167.52 kB


  
   

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.06.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^