X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Onada de calor fins dissabte 11 d'agost


Entre dijous i dissabte es preveu una onada de calor que afectarà tot Catalunya, però especialment l'interior i el sud del país. Protecció Civil recomana, especialment, evitar les activitats d’esforç a l’aire lliure durant les hores centrals i de major insolació, hidratar-se correctament i tenir especial cura dels nadons i la gent gran.

Consells per evitar problemes causats per les onades de calor

 

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) informa que una depressió situada al nord-oest de la Península Ibèrica afavorirà l’arribada d’una massa d’aire molt càlid, procedent del nord d’Àfrica, i donarà lloc a una notable pujada de la temperatura a partir de dijous.

Es preveu que els valors més alts s'assoleixin entre divendres i dissabte. La predicció indica que s'arribaran a valors màxims, entre 33 i 39 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre (puntualment per sobre), entre 32 i 37 ºC a la resta de l'interior i al Prelitoral, i entre 29 i 34 ºC al litoral.

Malgrat que la calor encara serà acusada, a partir de diumenge es començarà a retirar la massa d'aire càlid i durant l'inici de la setmana vinent la temperatura tendirà a davallar.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.08.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^