X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç edita una Guia de Participació
La presentació pública de la Guia tindrà lloc el 3 d'octubre

Guia de ParticipacióEn democràcia, cada quatre anys, la ciutadania escollim els representants a l’Ajuntament. Però la participació en els afers municipals no hauria de consistir tan sols en l’emissió del vot, sinó en un procés molt més complex en què la ciutadania expressés les seves opinions i propostes en qualsevol moment, reduint el distanciament entre ciutadania i Administració, i involucrant el ciutadà en la vida pública.

Sant Vicenç de Montalt disposa del Reglament de Participació Ciutadana, que va ser aprovat el 2005, i que aquest 2012 ha estat revisat i aprovat per unanimitat de tots els grups municipals.

Amb l’objectiu de donar a conèixer entre la ciutadania aquest reglament i garantir el dret de tothom a participar en els afers de la vila, la Regidoria de Participació Ciutadana ha editat la Guia de Participació.

La guia, que s’ha fet arribar a totes les llars del municipi juntament amb el butlletí municipal del mes d’octubre, es presentarà públicament el dimecres 3 d’octubre, a les 19.30h, al Centre Cívic El Gorg, en una sessió conduïda per un expert en Participació com és en Quim Brugué, a la qual s’ha convocat al teixit associatiu de Sant Vicenç. L’acte està obert a tothom que vulgui assistir-hi.

Guia de Participació

Guia de Participació

Fitxer: GUIA_DE_PARTICIPACIO.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 882.53 kB

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.10.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^