X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Campanya d'inspeccions sanitàries als establiments minoristes de venda d´aliments i de restauració de Sant Vicenç

Venda de paTècnics de Consum de la Diputació de Barcelona, degudament acreditats, estan realitzant visites d’inspecció durant aquest mes d’octubre als establiments minoristes de venda d’aliments i de restauració de la vila.

L'objectiu d'aquestes visites és comprovar l'estat higiènic i sanitari de les instal·lacions i del producte alimentari subministrat a la població, avaluant també les pràctiques higièniques realitzades i els autocontrols obligatoris segons la normativa sanitària vigent. D'aquesta manera es pot garantir que els aliments que arriben a la població són segurs.

Els establiments que no compleixin amb els requisits, se'ls informarà de quins aspectes han de resoldre i rebran una còpia del control realitzat.

Aquest és un servei que l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona ofereix als municipis que formen part de la Xarxa Local de Consum.

Amb aquestes inspeccions, a part de donar compliment de la normativa vigent, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt pretén treballar en garantir una bona qualitat de servei i venda d'aliments de tot el sector alimentari minorista de la vila.

A part de la tasca de vigilància i control dels establiments alimentaris, des de la Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt també es realitzen tasques formatives i de suport, com l’organització de cursos de manipulardor/a d’aliments.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.10.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^