www.svmontalt.cat

VacunacióDilluns 5 de novembre s’oferirà una xerrada informativa al Casal de la Gent Gran per explicar en què consisteix la campanya de vacunació antigripal al col·lectiu de persones majors de 60 anys. La cita és a les 6 de la tarda.

La xerrada, impulsada per la Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum, el CAP de Sant Andreu de Llavaneres i l’Associació de Gent Gran Els Xurravins, anirà a càrrec de Manoli Marco, adjunta a la direcció del CAP de Llavaneres, i Lorena Luengo, A.T.S.

L’explicació incidirà en la importància que la població de risc com la gent gran, és vacunin, ja que després el tractament amb antibiòtics pot ser molt agressiu. Tanmateix, les especialistes recomanaran que al mateix temps els pacients és vacunin d’altres patologies, com la pneumònia.

A Catalunya la grip arriba generalment entre els mesos de desembre i de gener. S’estima que cada any afecta entre el 10 i el 20% de la població i que aproximadament el 25% dels processos febrils aguts, que es produeixen durant la temporada hivernal, podrien ser provocats pel virus de la grip.

 

Publicat el 02.11.2012