Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El santvicentí Carlos López participa a la Marató de Nova York

Carlos LópezLa marató més important del món es disputarà el proper 4 de novembre, i a Nova York hi haurà representació santvicentina entre els 37.000 corredors inscrits. 42 quilòmetres i 195 metres són iguals a tot arreu, però el proper diumenge a Nova York seran especials pel Carlos López que correrà la cursa, equipat amb una samarreta amb l’escut i el perfil de Sant Vicenç i el logo de l’Associació Excursionista MontaltTrek, de la qual n’és membre.

Samarreta Marató Nova YorkL’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha volgut col·laborar en l’adquisició de la indumentària que portarà el representant santvicentí a la Marató de Nova York, atesa la gran repercussió mediàtica mundial que té un esdeveniment esportiu d’aquesta magnitud.  

Un cop assolida la fita més difícil, com és aconseguir el dorsal que li permetrà participar a la Marató de Nova York, i després de molts mesos d’entrenament, ara en Carlos López veu molt més a prop Central Park, on es trobarà ubicada la meta d’una cursa a l’abast de pocs. Des d’aquest espai web li desitgem molta sort!

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.10.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^