Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Art gràfic contra la violència de gènere
"Amor? Una exposició sobre la violència de gènere"


La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt s'ha ocupat d´organitzar la mostra "Amor? Una exposició sobre la violència de gènere" que podreu visitar del 5 al 19 de novembre, de 10 del matí a 10 de la nit, al Centre Cívic El Gorg.

Exposició Amor?L'Escola d'Art d'Oviedo juntament amb l'Ajuntament de Gijón, l'any 2004, van tenir la iniciativa de reunir 70 artistes gràfics de l'Estat Espanyol per realitzar una gran exposició contra la violència de gènere. Una mostra de 70 obres que mostraven com la creativitat pot acompanyar i transmetre un missatge necessari.

La Diputació de Barcelona ha seleccionat unes quantes d'aquestes imatges per encarar aquesta problemàtica. Proposen un recorregut de descoberta per reflexionar al voltant de diferents aspectes del fenomen de la violència, des de les causes i mites que la sustenten fins als comportaments i conseqüències de la mateixa, amb l'objectiu d'avançar vers altres models relacionals i identitaris.

Exposició Amor?En tant que activitat de sensibilització i prevenció, l'exposició pretén desmuntar les falses creences i valors tramesos a partir de la idea d'un l'amor que justifica la violència, i és viscut des de l'imaginari d'un romanticisme que vincula aquest amor a possessió. Adreçada a nenes i nens, joves, dones i homes, l'exposició els enfronta a les conseqüències de la violència, que pel camí destrossa vides que tenien tot el dret de ser reeixides, quan no s'emporta la mateixa vida; i en darrer terme els proposa maneres de sortir-se'n.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.11.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^