X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Al novembre, tallers destinats a la comunitat educativa

Tallers educatiusL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant les regidories d'Ensenyament i Sanitat, Salut Pública i Consum, ha organitzat, per al mes de novembre, uns tallers gratuïts adreçats a la comunitat educativa amb l'objectiu de fomentar la interacció i la cohesió social entre pares, mares, alumnes i professors.

Els tallers es portaran a terme els dies 9, 16 i 29 de novembre al Centre Cívic El Gorg (no cal inscripció prèvia) i versaran sobre com treballar conjuntament els conflictes que viu un grup social, les situacions que ha d'afrontar qualsevol adolescent i els canvis que es produeixen entre dues etapes educatives.

CALENDARI

InterrelacióNom taller: Els conflictes i el problemes de l´adolescent. Quan cal preocupar-se?
Organitza: Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum
Data i horari: 9 de novembre de 19.30 a 21.30h
Lloc: Centre Cívic el Gorg
Dirigit a: Pares i mares d´adolescents
Tema: Tots coneixem els conflictes que generen les situacions de canvi en qualsevol persona i que es tornen extremes en l´adolescència a causa de l'evolució física i psicològica que es produeix en aquest període de la vida. La construcció de l´autoimatge, la recerca de la identitat, l´autoestima i la consciència de pertinença al grup són algunes de les situacions que ha d´afrontat qualsevol adolescent, parlem-ne de com posicionar-nos com adults davant aquesta transició entenent les seves causa per poder acompanyar millor en el procés diferenciat el conflicte del problema.


MotxillesNom taller: El viatge de primària a secundària
Organitza: Regidoria d´Ensenyament
Data i horari: 16 de novembre de 18 a 20h
Lloc: Centre Cívic el Gorg
Dirigit a: Pares i mares amb fills a 5è i 6è de Primària.
Tema: La finalitat d'aquest taller-xerrada és descobrir els principals canvis que es produeixen entre les dues etapes educatives. Saber que implica el canvi d'etapa. Afavorir el coneixement l'ESO per part de les famílies per facilitar el suport als fills i filles en aquesta transició.
 


Col·laboracióNom taller: Teatre fòrum: Educar és cosa meva..teva?
Organitza: Regidoria d´Ensenyament
Data i horari: 29 de novembre de 17 a 19h
Lloc: Centre Cívic el Gorg
Dirigit a: Comunitat educativa (pares, mares, professors)
Tema:  El teatre fòrum és una tècnica que consisteix en la realització d'una peça de teatre sobre un conflicte que viu un grup social, de manera que s'abordi una temàtica especifica amb l'objectiu de solucionar-la. La idea és que el públic es vegi reflectit en el que està veient.
Sinopsis: En Dani té un comportament indisciplinat a l'escola. La seva mare, atrafegada, no sap molt bé el que passa. Els pares del Dani i els seus professors estan preocupats però quan sorgeix un problema, cadascú exigeix responsabilitats a l'altre. Com podem treballar conjuntament? Cerquem entre tots vies, per a treballar plegats i que guanyi la qualitat.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.11.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^