X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Consell de Vila de Sant Vicenç pren forma

Consell de VilaEl passat 8 de novembre es va celebrar la sessió de constitució del Consell de Vila, del qual en formen part un representant de cadascuna de les entitats que hi ha a Sant Vicenç i els portaveus dels grups polítics amb representació al Consistori.
El Consell de Vila ha d’esdevenir un espai de diàleg i intercanvi d’opinions, que ha de permetre plasmar, a través de les associacions locals, les sensacions, motivacions i preocupacions del conjunt de la ciutadania de Sant Vicenç. Aquestes han de ser recollides per tots els grups municipals que formen l’Ajuntament, i que com a tals, tenen la responsabilitat de representar el conjunt de la ciutadania en els afers municipals, assumint el mandat expressat a les urnes.

La sessió inaugural del Consell de Vila es va estructurar en dues parts diferenciades, la primera, més formal, de constitució del Consell i explicació del seu funcionament, i una segona que va consistir en dur a terme una dinàmica de grup en la qual es va debatre sobre aquest dos temes:

  1. Un aspecte rellevant per al futur de Sant Vicenç
  2. Que n’espereu del Consell de Vila?

Amb la primera es volia recollir l’opinió de les entitats, per fer-se una idea de forma ràpida i àgil de quins són els aspectes més rellevants per als membres del  Consell, amb la finalitat de dibuixar entre tots un “mapa compartit” de Sant Vicenç, que doni una visió global sobre el municipi i de possibles temes a treballar. Cada membre va expressar la seva visió. Es va parlar de temes relacionats amb la cultura, el jovent, la cohesió social, l’educació, el Montalt, la seguretat ciutadana i l’urbanisme a Sant Vicenç.

La propera sessió del Consell de Vila es farà coincidir amb la celebració, el proper mes de desembre, de l’audiència pública de pressupostos, en la qual el govern municipal donarà a conèixer les línies generals del Pressupost Municipal 2013 i presentarà l’Agenda de Participació 2013 i el PAM (Pla d’Actuació Municipal).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.11.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^