X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Fira de Nadal s'estrena amb èxit de públic

Fira de NadalLa Fira de Nadal ha estat la convidada d'excepció de l'estrena de la nova imatge de la plaça del Poble desprès de la reforma integral d'aquest espai públic. Aquest passat cap de setmana més d'una desena de parades de comerços i entitats santvicentines hi varen exposar els seus productes nadalencs.

Hi havien pastisseries, floristeries, botigues d'objectes de regal i altres establiments amb articles variats, des de torrons, neules, licors, ornaments de tot tipus, arbres i flors, bijuteria, pessebres, caganers...

I no cap oblidar els tallers i activitats adreçades a tot tipus de públic i molt especialment els destinats als més petits, on es podien crear ornaments nadalencs amb materials reciclats, punts de llibre, o aprendre a fer pa.

La Marató 2012      Estelada solidària

A la Fira de Nadal d'enguany, també hem viscut un esdeveniment que denota la grandesa d'un poble. Mitjançant les AMPE's de la vila, Sant Vicenç ha pogut col·laborar amb La Marató de TV3 contra el càncer amb els 1.374,61 euros recaptats durant el cap de setmana de fira. Aportació que s'ha de sumar als 1.163 euros recaptat per Sant Vicenç per la Independència, amb la venda d'espelmes solidàries, al preu simbòlics d'1 euros, que van servir per encendre una gran estelada de foc.

Fira de Nadal

Però l'èxit assolit per la I Fira de Nadal, impulsada i coordinada per la Regidoria de Comerç, no ha estat una excepció, ja que la campanya “Per Nadal, comprar a casa té regal” s'ha tancat cobrint totes les expectatives previstes. Centenars de persones van poder bescanviar els seus "Xurripunts" pels porta espelmes, personalitzats amb la silueta del poble i el lema “del Mar al Montalt”, que ja llueixen a moltes llars santvicentines.

Fira de Nadal      Fira de Nadal

Fira de Ndadal      Fira de Nadal

Fira de Nadal

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.12.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^