X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Lliurats els sis primers Horts Lúdics Municipals

Lliurament horts lúdicsAhir al migdia, es van lliurar a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt els sis primers horts lúdics destinats a persones jubilades o pensionistes, empadronades al municipi. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i del regidor de Medi Ambient, Obres i Serveis i Esports, Robert Subiron.


Lliurament horts lúdicsEn el transcurs de l'acte, l'alcalde es va congratular que finalment els beneficiaris dels primers horts poguessin començar a conrear la terra i els va suggerir organitzar un petit àpat amb els fruïts de la primera collita. També va voler destacar, l'esforç econòmic que ha suposat per l'Ajuntament tirar endavant aquesta iniciativa, ja que ha calgut dur a terme diverses actuacions per tal de condicionar les parcel·les, fer-hi arribar l'aigua pel rec -provinent de la mina del parc- i adequar els accessos.


En el decurs de l'acte, es va lliurar a cadascun dels beneficiaris la corresponent llicència de cessió de la parcel·la, la clau de l'aigua de rec i la clau per obrir la porta del barri que dona accés als horts.

Lliurament horts lúdics   Lliurament horts lúdics

Us recordem que la Regidoria de Medi Ambient ha habilitat un total de 23 parcel·les al parc dels Germans Gabrielistes, de les quals sis van ser adjudicades en aquest acte. Així, doncs, si esteu interessat/des en gaudir d'una d'aquestes parcel·les, en aquest ESPAI, que anirem ampliant properament, trobareu tota la informació relativa als horts: ubicació, requisits per a poder optar a una de les parcel·les, normativa d'ús ...

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.01.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^