X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'avi Antonio rep l'homenatge de l'Ajuntament en el seu centenari

Avi centenariEl santvicentí Antonio González Serrano va rebre ahir un homenatge de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb motiu del seu centenari. A l'acte hi van participar l'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i el regidor de Benestar Social, Lluís Bisbal.

L'avi Antonio, acompanyat pels seus familiars i amics, va rebre de mans de l'alcalde un pin de l'Ajuntament i un pastís d'aniversari, en nom del poble.


Avi centenariA la celebració també hi va assistir Laia Bonet, en representació del Departament d'Acció Social i Ciutadania, que oferí la medalla de la Generalitat a l'avi centenari i li lliurà una carta de la consellera Neus Munté.

L'homenatge es va fer al Centre Cívic El Gorg, concretament al Casal dels “Xurravins” , que també s'hi van sumar a la celebració, encapçalats pel seu president, Evarist March, que va lliurar al Sr. Antonio un pin de l'entitat i una placa commemorativa.

Avi centenari     Avi centenari

En aquesta jornada tan entranyable i emotiva pel Sr. Antonio, van ser molts els amics i companys del Casal de la Gent Gran i del Menjador Social que van voler estar al seu costat i felicitar-lo. Entre ells, l'Avi Pera que li va dedicar un petit escrit que havia redactat per a l'ocasió.

Avi centenari     Avi centenari

Un cop acabats els parlaments i el lliurament de regals es va servir un petit refrigeri, avantsala del dinar de celebració que va congregar als usuaris habituals del menjador social a l'entorn de l'avi Antonio. L'alcalde i el regidor de Benestar Social també van voler compartir taula amb la gent gran en aquesta data tan significativa.

Avi centenari     Avi centenari

Avi centenari     Avi centenari

Avi centenari     Avi centenari

Avi centenari     Avi centenari

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.01.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^