X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els Xurravins de visita al "Màgic Món del Tren"

Els XurravinsEl proper 27 de febrer la gent gran tornarà a sortir d'excursió. En aquesta ocasió, el destí serà Santa Eugènia de Berga, i més concretament al Màgic Món del Tren, on es farà una visita guiada a una de les exposicions de trens en miniatura més importants de tot el sud d'Europa.

El Màgic Món del Tren és un equipament amb vocació turística i cultural  amb un miler de metres quadrats per a 750 locomotores i 3.500 vagons, una impressionant maqueta de 250 m2 d’escala HO, completament animada i amb multitud d’efectes visuals amb l’objectiu de reproduir un món màgic, un món imaginari. Inclou: 1.000 metres de vies, 660 edificacions, 6.000 reproduccions d’arbres, 8.000 persones en miniatura o 2.000 punts de llum. Tot plegat, en una barreja d’ambients i ciutats que recordaran espais que podem trobar arreu d’Europa.  

El preu de la sortida és de 40 euros per als socis “Xurravins” i 45 euros per als no socis, amb esmorzar  i dinar inclosos. Us hi podeu inscriure a partir del dia 11 de febrer al Casal de la Gent Gran (Centre Cívic El Gorg), d'11 a 12 del matí. Places limitades.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.02.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^