X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Xerrades informatives sobre "les preferents" al Col·legi d'Advocats de Mataró
Els dies 16, 23 i 30 d'abril

Preferents BankiaL'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt informa que: Il·lustre Col·legi d'Advocats de Mataró realitzarà durant el present mes d'Abril TRES sessions informatives sobre les preferents, dirigides a totes les persones afectades per aquesta problemàtica.

Aquestes sessions es faran els dies 16, 23 i 30 d´Abril, de 4 a 6 de la tarda, a la Sala d'actes del Col·legi d'Advocats (C/ Méndez Núñez, s/n – Mataró) i tenen com a finalitat exposar als afectats les diferents opcions que tenen en defensa dels seus interessos, així com el que disposa la llei d'assistència jurídica gratuïta per tal de poder accedir a la mateixa.

Tanmateix, us recordem que els vilatans/es de sant Vicenç afectats/des per les participacions preferents poden adreçar-se a l'OMIC de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt (C/ Sant Antoni, 13) per obtenir informació i facilitar el seu nom complet i les dades de contacte. L'Ajuntament remetrà aquestes dades al Consell Comarcal del Maresme que, juntament  amb l'Ajuntament de Mataró i la resta de municipis de la comarca, han acordat fer un front comú per recolzar els afectats en les seves reclamacions.

En aquest sentit, el passat dijous el ministre d'Economia, Luis de Guindos, va anunciar que els titulars de participacions preferents de Caixa Laietana que van bescanviar-les per accions a principis del 2012 podran acollir-se al procés d'arbitratge.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.04.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^